חייגו: 050-262-68-89
חפש

 תפו"א עם גבינה צהובה אפונה ירוקה

מצרכים:
  • 540 גרם תפו"א
  • 100 גרם גבינה צהובה קשה
  • 150 גרם אפונה ירוקה
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 150 גרם עגבניות
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את התפו"א לקוביות בגודל בינוני, את העגבניות לקוביות גדולות ומגרדים את הגבינה. מכניסים לקערה את התפו"א ומוסיפים שמן זית, מלח ופלפל שחור.
  • מערבבים היטב וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Fry ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 5 דקות לפני סיום התוכנית, מוסיפים את העגבניות והאפונה, מערבבים וסוגרים את המכסה. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • מוסיפים את הגבינה המגורדת ומערבבים היטב.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי