חייגו: 050-262-68-89
חפש

 תפוחי אדמה עם פטריות שמפיניון

מצרכים:
  • 400 גרם תפו"א
  • 300 גרם פטריות שמפניון
  • 50 גרם בצלים
  • 3 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
  • 3 גבעולי שמיר קצוץ
  • 60 מ"ל שמן צמחי
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים תפו"א לקוביות בגודל 1.5-2 ס"מ, את הפטריות לפרוסות ואת הבצלים
  • לקוביות קטנות. מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומוסיפים את השמן, המלח והפלפל שחור.
  • מערבבים היטב וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR מכוונים ל º120 מעלות בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי