חייגו: 050-262-68-89
חפש

 תבשיל תפוא ופטריות

מתכון מס' 4 מסדרת המתכונים המיוחדת שלנו.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
1/2 בצל יבש גדול חתוך ל-2
300 גרם פטריות שמפניון חתוכות
3 כוסות מים פושרים
תערובת תיבול בקערה עם:
2 כוסות מים פושרים + 2 כפות רסק עגבניות
+ 1 כף שמן קנולה + 1 כף פפריקה מתוקה
+ 1 כף תבלין ראס-אל-חנות

אופן ההכנה:

1. מכניסים לקערת הפנימית של המולטי קוקר את תפוחי האדמה, הבצל, הפטריות, תערובת התיבול ו-3 כוסות המים.
2. מערבבים טוב את הכל, סוגרים את מכסה המולטי-קוקר.
3. לוחצים על תוכנית ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות וזמן בישול של 1:15 (שעה ו-15 דקות). מפעילים את התוכנית.
4. בסיום התוכנית, פותחים בזהירות את מכסה מכשיר המולטי-קוקר, ומגישים בכיף ובאהבה.
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
בתאבון!
 
מאת בקי & אורלי
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי