חייגו: 050-262-68-89
חפש

 תבשיל עופות, בורגול, גזר, עדשים וירוקות

  • מרכיבים:
  • 6-9 חלקי עוף בינוניים ( שוק /ירך)
  • לתבל במלח ופלפל מקאלף לפי הטעם האישי
  • 2 גזרים חתוכים קוביות
  • 3 כפות גדושות שבבי בצל מטוגן
  • 3/4 כוס עדשים ירוקות שהושרו במים וסוננו
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית אבקת מרק
  • מעט פיטרוזיליה יבשה
  • מעט מלח ופלפל מקאלף
  • לערבב

אחת ו3/4 כוסות בורגול גס שהושרה במים כמה דקות וסונן
לתבל במעט קינמון מלח ופלפל מקאלף


הוראות הכנה:
  • לטגן באיזי קוק 150 מעלות עם 3 כפות שמן  כ7 דקות תוך כדי ערבוב.
  • להוסיף 2 גזרים חתוכים קוביות  , עדשים, שבבי בצל ותיבול.
  • להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים
  • להוסיף את הבורגול ולבשל 105 מעלות כ20 דקות (ניתן לשנות טמפ׳ בזמן תוכנית)
  • לשנות ל100 מעלות ולבשל עד לאידוי
  • סהכ זמן בישול כללי , כ45-50 דקות

יוצא פצצצצה
באחריות
😋

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
מאת ליאת קאדר
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי