חייגו: 050-262-68-89
חפש

 תבשיל בשרים מגוון

מצרכים:
  • 230 גרם בשר כבש
  • 230 גרם בשר בקר
  • 150 גרם נקניקיות מעושנות
  • 230 גרם גזרים
  • 150 גרם בצלים
  • 120 גרם רסק עגבניות
  • 70 מ"ל רוטב סויה
  • 40 מ"ל חומץ בלסמי
  • עלים קצוצים מ 3 גבעולי טימין
  • עלים מ 3 גבעולי פטרוזליה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הכבש, הבקר והנקניקיות לקוביות בגודל 2.5 ס”מ.
  • חותכים את הבצלים והגזרים לקוביות בגודל 1.5-2 ס”מ.
  • מערבבים את כל המרכיבים בכלי נפרד, מוסיפים רסק עגבניות, סויה, בלסמי, מלח ופלפל שחור ומשרים בצד למשך 20 דקות.
  • מכניסים לתוך הקערה את התערובת וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Stew ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu מכוונים לשעתיים בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי