חייגו: 050-262-68-89
חפש

 תבשיל בקר עם תפו"א מאודים

מצרכים:
  • 300 גרם בקר (כתף)
  • 500 גרם תפו"א
  • 140 גרם גזרים
  • 160 גרם בצלים
  • 10 גרם שורש גינג'ר
  • 3 גבעולי פטרוזיליה
  • •3 גבעולי שמיר
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 200 מ"ל מים
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • כפית סוכר
  • כף אבקת מרק עוף
  • חצי כפית כורכום
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הבקר לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
  • חותכים את הגזרים והבצלים לקוביות קטנות בגודל 0.5-1 ס”מ.
  • קוצצים את עשבי התיבול ושורש הג’ינג'ר.
  • מכניסים לתוך הקערה את הבשר,הבצלים, הגזר והג’ינג'ר.
  • מוסיפים מים, שמן זית, רסק עגבניות, סוכר, אבקת עוף, כורכום, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מכניסים פנימה את כלי האידוי ומניחים בפנים את תפוחי האדמה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Stew ' בעזרת לחצן ה-' . 'M e n u מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • מפזרים מעל הבשר את עשבי התיבול הטריים הקצוצים, ומגישים עם תפו"א בצד.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי