מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 תבשיל בורגול - הכל בסיר אחד

2.5 כוסות בורגול גס שטוף ושהושרה במים רותחים עד לספיגת הנוזלים , כ10 דקות  בערך
לתבל במלח, פלפל מקאלף , מעט כורכום, מעט אבקת מרק, מעט קינמון, מעט פיטרוזיליה יבשה, קוביות בצל מטוגן, מעט שמן
לערבב היטב ולהניח בצד.

למלית:
  • קוביות בשר שבושל מראש
  • פטריות טריות פרוסות
  • 2-3 בצלים חתוכים קוביות
  • כוס גרגירי חומוס מבושל
  • כוס גרגירי תירס סנפרוסט

אופן הכנה:
  • לטגן באיזי  קוק 160 מעלות  בצל עד להזהבה
  • להוסיף פטריות ולהקפיץ
  • להוסיף מים רותחים ככוס ואת החומוס, התירס, הבשר
  • ולערבב
  • להוסיף תיבול :
  • מלח, פלפל מקאלף ,מעט אבקת מרק
  • לבשל תוך כדי ערבוב עד לרתיחה טובה.
  • אם צריך להוסיף נוזלים אז להוסיף.

להרכבה:
  • לשים בסיר האיזי קוק מחצית מכמות הבורגול ולשטח כולל דפנות
  • לצקת מעל כ1/2 כוס מים רותחים
  • לצקת את תערובת הירקות והבשר  עם מעט הנוזלים שנשארו מעל ולשטח
  • ומעל את מחצית הבורגול שנשארה ושוב כ1/2 כוס מים רותחים
  • ולהדק
  • לבשל באיזי קוק 105 מעלות עד שמוכן והנוזלים התאדו .
  • אם צריך להוסיף עוד מים אז להוסיף
  • הכל לפי צורך, עד לאידוי.
  • להפוך על צלחת הגשה ולהתענג
  • מנה חלומית
*אפשר לוותר על הבשר יכול ואז המנה הופכת לצמחונית

במקום הבשר אפשר לשים  קוביות פרגיות  שטוגנו לפני
אפשר  לשים בשר טחון שטוגן לפני


 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי