חייגו: 050-262-68-89
חפש

 תבשיל בורגול - הכל בסיר אחד

2.5 כוסות בורגול גס שטוף ושהושרה במים רותחים עד לספיגת הנוזלים , כ10 דקות  בערך
לתבל במלח, פלפל מקאלף , מעט כורכום, מעט אבקת מרק, מעט קינמון, מעט פיטרוזיליה יבשה, קוביות בצל מטוגן, מעט שמן
לערבב היטב ולהניח בצד.

למלית:
  • קוביות בשר שבושל מראש
  • פטריות טריות פרוסות
  • 2-3 בצלים חתוכים קוביות
  • כוס גרגירי חומוס מבושל
  • כוס גרגירי תירס סנפרוסט

אופן הכנה:
  • לטגן באיזי  קוק 160 מעלות  בצל עד להזהבה
  • להוסיף פטריות ולהקפיץ
  • להוסיף מים רותחים ככוס ואת החומוס, התירס, הבשר
  • ולערבב
  • להוסיף תיבול :
  • מלח, פלפל מקאלף ,מעט אבקת מרק
  • לבשל תוך כדי ערבוב עד לרתיחה טובה.
  • אם צריך להוסיף נוזלים אז להוסיף.

להרכבה:
  • לשים בסיר האיזי קוק מחצית מכמות הבורגול ולשטח כולל דפנות
  • לצקת מעל כ1/2 כוס מים רותחים
  • לצקת את תערובת הירקות והבשר  עם מעט הנוזלים שנשארו מעל ולשטח
  • ומעל את מחצית הבורגול שנשארה ושוב כ1/2 כוס מים רותחים
  • ולהדק
  • לבשל באיזי קוק 105 מעלות עד שמוכן והנוזלים התאדו .
  • אם צריך להוסיף עוד מים אז להוסיף
  • הכל לפי צורך, עד לאידוי.
  • להפוך על צלחת הגשה ולהתענג
  • מנה חלומית
*אפשר לוותר על הבשר יכול ואז המנה הופכת לצמחונית

במקום הבשר אפשר לשים  קוביות פרגיות  שטוגנו לפני
אפשר  לשים בשר טחון שטוגן לפני


 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי