חייגו: 050-262-68-89
חפש

 תבשיל אורז ותירס על מצע בצלים ובשר טחון

רכיבים:
  • 3-4 בצלים  גדולים חתוכים קוביות גדולות/ רצועות
  • 1/2 קג בשר טחון שתובל במלח(לפי טעם אישי) , פלפל מקאלף וכורכום
  • 2.5 כוסות אורז בסמטי שטוף היטב ומסונן
  • 1 כוס גרגירי תירס (  אפשר כוס וחצי, לפי טעם אישי . סנפרוסט / קופסאת שימורים)

תבלינים: מלח, מעט אבקת מרק,מעט פיטרוזיליה יבשה, מעט שמן,  מים רותחים ( כ-5 כוסות )

הוראות הכנה:
  • לטגן באיזי קוק עם 3 כפות שמן בצלים עד להזהבה תוך כדי ערבוב 160 מעלות
  • להוסיף בשר טחון מתובל ולערבב עד לשינוי  הצבע.
  • להנמיך ל110 מעלות
  • להוסיף את האורז עם התיבול
  • להוסיף מים רותחים ולבשל 100-110מעלות
  • עד לאידוי
  • ויוצא פצצות
*התחלתי עם 100 מעלות ל10 דקות
ואז  שיניתי ל110 מעלות
עניין של 20 דקת בערך  ומוכן

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי