חייגו: 050-262-68-89
חפש

 שווארמה הודו ואפונה בטריאקי באיזי קוק

מאת גילה ומשה מוגמי

אופן הכנה:
  • לחתוך שווארמה הודו לקוביות 
  • לחתוך בצל לרצועות 
  • לכוון את הסיר על תוכנית fry לכוון ל 10 דקות 
  • לטגן את הבצל עם הבשר
  • לאחר 10 דקות להוסיף:
  • 3/4 כוס טריאקי
  • רבע כוס רוטב צ'ילי
  • פטרוזיליה קצוצה 
  • מלח
  • פלפל
  • צ'ילי גרוס
  • חצי כוס מים
  • חצי שקית אפונה 
  • לכוון לתוכנית cooking ולבשל כ 40 דקות
  • מידי פעם לפתוח ולערבב
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי