חייגו: 050-262-68-89
חפש

 רביולי ממולא

מצרכים:
לבצק:
  • 500 גרם קמח חיטה
  • 100 גרם (2) ביצים
  • 15 מ"ל שמן צמחי
  • 200 מ"ל מים
  • מלח

למילוי:
  • 600 גרם בשר בקר טחון
  • 100 גרם בצלים
  • 100 גרם (2) ביצים
  • 6 גרם שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 ליטר מים

אופן ההכנה:
  • לבצק: מוסיפים לקמח את הביצים, השמן והמים ומערבבים היטב ולשים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מרדדים את הבצק עד שהוא דק, וחותכים אותו למלבנים שווים
  • למילוי: קוצצים את הבצל והשום דק דק ומערבבים עם הבשר הטחון.
  • מוסיפים אליהם את הביצים, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
  • שמים מעט מילוי במרכז כל מלבן בצק ומהדקים את הקצוות לעיצוב צורת הרביולי.
  • שופכים לקערה מים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pasta ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 8 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • ברגע שנשמע הצליל, מוסיפים את הרביולי, המלח והתבלינים.
  • סוגרים את המכסה ולוחצים שוב על ' Start ' ומבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי