חייגו: 050-262-68-89
חפש

 קרם קטלן

מצרכים:
  • 4 ביצים
  • 70 גרם סוכר
  • 20 גרם קליפת תפוז
  • 15 גרם סוכר וניל
  • 10 גרם עמילן תפו"א
  • 5 גרם קינמון
  • 350 מ"ל שמנת מתוקה
  • 150 מ"ל חלב 3

אופן ההכנה:
  • מפרידים את החלמון והחלבון של הביצים.
  • מוסיפים לחלמון סוכר וסוכר וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מגרדים לתוך התערובת קליפת תפוז ומוסיפים גם את העמילן תפו"א.
  • ממשיכים לערבב ומוסיפים שמנת וחלב.
  • שופכים לתוך הקערה את התערובת האחידה וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 10 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR מכוונים ל º100 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' 'Start
  • עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • ברגע שהספירה מתחילה פותחים את המכסה ומערבבים כל הזמן.
  • ממשיכים לבשל עד לסיום התוכנית וממשיכים לערבב עד שהקרם מתקשה.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • שופכים את הקרם לכוסות הגשה ונותנים לו להתקרר במשך שעתיים במקרר.
  • מקשטים עם מקלות קינמון לפני ההגשה.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי