חייגו: 050-262-68-89
חפש

 קיפודים בשר ואורז

מכיבים:
  • 1.5-2 כוסות אורז בסמטי (לא פרסי)- כוס פלסטיק חד פעמית
  • תערובת:
  • 250 גרם בשר טחון הודו או עוף
  • 1 גזר קטן מגורד בפומפיה
  • 1 בצל קטן חתוך קון קטן
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • קורט כורכום
  • מעט פפריקה חריפה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • קורט פלפל שחור
  • כ- -1/2-1/4 כפית מלח או לפי הטעם
  • ניתן להוסיף- 1 שן שום כתושה
  • 1 ביצה
  • 4-5 כפות פרורי לחם
הוראות הכנה:
  • להכניס לקערה אורז, לשפוך על האורז מים רותחים לכסות עם ניילון נצמד
  • להניח בצד כשעה- לא לבשל
לתערובת הבשר:
  • להכניס לקערה את כל המרכיבים ולערבב הכל 
  • ולהוסיף את פרורי הלחם ליצירת עיסה נוחה ליצירת כדורים
  • ליצור בידיים רטובות כדורים בגודל כדור פינג פונג
  • לסנן את האורז היטב ולהניח אותו על צלחת
  • לגלגל את כדורי הבשר על האורז כך שיצפה את כל הבשר
  • לשפוך מים רותחים כ-1/3 גובה הסיר
  • להניח בסיר את המסננת
  • לרפד אותה בכמה עלי שמיר או כרוב
  • להניח את הכדורים 
  • לסגור את המכסה
  • לבחור תוכנית ידנית (PRO)
  • מכוונים ל 130 מעלות למשך ל 15 דקות לאדות עד שהאורז מוכן
  • להגיש חם 
בתאבון!
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 
מאת ליהי לולו קרויץ
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי