חייגו: 050-262-68-89
חפש

 קובנה מופחתת שומן

מרכיבים:
  • 1/2 ק״ג קמח לבן
  • 3 כפות סוכר חום
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
  • 1/4 כפית משפר אפיה( משדרג)
  • 35 גרם מרגרינה

אופן הכנה:
מערבבים את ה:
  • 1/2 קג קמח לבן
  • 3 כפות סוכר חום
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
  • 1/4 כפית משפר אפיה( משדרג)
  • מים פושרים לפי הצורך עד ליצירת בצק נעים ורך( כ1.5 כוסות).
  • להתפיח היטב מכוסה בקערה משומנת.
  • לחלק לכדורים( לי יצאו 5).
  • לפתוח  לעלה דק ושקוף עם מעט שמן.
  • למרוח מעט מרגרינה מומסת (אני השתמשתי ב 35 גרם מרגרינה על כל הכמות הזו).
  • לקפל  צד ימין לאמצע ואז צד שמאל על הימין ואז לגלגל, בדיוק כמו שמכינים גחנונים.
  • לחתוך לשניים ולסדר בסיר ששומן במעט  המרגרינה  שנשארה.

3 שלבים (ניתן לתכנת מראש את כל השלבים):
  • שלב 1: להתפיח 35 מעלות ל 50 דקות.
  • שלב 2: 120 מעלות ל 45 דקות.
  • שלב 3: 130 מעלות ל 20 דקות.


ניתן להפוך ולהזהיב גם צד שנילהגיש עם רסק עגבניות/ סחוג/ ירקות טריים/ ביצה קשהויש לנו אחלה ארוחת פינוק טעימה שניזללת בציק👍🏼😋😘
אפשר להכפיל כמויות כי הסיר גבוה ואם הייתי עושה  קילו אז בטח היתה יוצאת קובנה גבוהה ומרשימה יותר❤️
בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).




 
מאת ליאת קאדר
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי