חייגו: 050-262-68-89
חפש

 קובנה מופחתת שומן בשני צבעים

כ-550 גרם קמח בסהכ:

מרכיבים:
לבצק הכוסמין:
  • 2 ורבע כוסות מדידה מלאות קמח כוסמין מלא מנופה
  • 1 כף גדושה סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
  • 1/4 כפית משפר אפיה 
  • מים פושרים לפי הצורך עד ליצירת בצק רך ונעים ולא דביק
  • למרוח את כדור הבצק במעט שמן ולהתפיח היטב מכוסה
לבצק הלבן:
  • 2 כוסות מדידה ורבע כוס מדידה קמח לבן מנופה
  • 1 כף גדושה סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
  • 1/4 כפית משפר אפיה ( משדרג)

אופן הכנה:
  • מים פושרים לפי הצורך עד ליצירת בצק רך ונעים ולא דביק
  • למרוח במעט שמן את כדור הבצק ולהתפיח היטב מכוסה בקערה משומנת
  • לפתוח את שני כדורי הבצק למלבנים
  • לפתוח למלבן לבן כמו בתמונה
  • לפתוח למלבן חום כמו בתמונה
  • למרוח על המלבן החום מחצית מהמרגרינה המומסת ( השתמשתי ב 35 גרם מרגרינה בסהכ לשני המלבנים, ניתן לשים יותר, לפי טעם אישי)
  • להניח מילוי בקצה שאוהבים אם רוצים ( המילוי ששמתי:בשר טחון שטוגן עם מעט בצל מטוגן ותובל במלח פלפל מקאלף ומעט פפריקה
  • לחתוך קוביות קטנות של בשר שריר מבושל וחצילים אפויים ( ״מטוגנים״) 
  • להניח את מלבן הבצק הלבן מעל הבצק היום ולמרוח במרגרינה שנותרה
  • לגלגל לרולדה ארוכה ולחתוך 
  • לחתיכות כמו בתמונה ( יצאו לי כ8)
  • ולסדר בסיר האיזי קוק ( מומלץ להניח בתחתית עיגול נייר אפיה ששומן במעט מרגרינה וגם את דפנות הסיר שימנתי מעט 
  • להתפיח בסיר האיזי קוק 35 מעלות כ45 דקות דקות ואז 120 מעלות 40 דקות ו130 מעלות 10 דקות
  • להפוך ולהזהיב עוד כ12 דקות 130 מעלות .
  • אפשרי תכנית משולבת
  • להגיש עם רסק עגבניות/ סחוג/ ירקות טריים/ ביצה קשה
ויש לנו אחלה ארוחת פינוק טעימה שניזללת בצ׳יק  😋

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

 
מאת ליאת קאדר
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי