חייגו: 050-262-68-89
חפש

 קובה אדומה


מרכיבים:

לבצק קובות: 
  • 3 כוסות סולת 
  • כוס מים (לפי צורך הבצק )
  • כף מלח
  • 2 כפות שמן 
  • לערבב את הסולת עם השמן והמלח ואת המים להוסיף לפי הבצק 

למילוי בשר: 
  • לטגן בצל קצוץ
  • פטרוזליה קצוצה 
  • בשר טחון 
  • מלח 
  • פלפל
  • אבקת מרק 
  • לספוג מנוזלים ולקרר

אופן הכנה:

הכנת הקובה:
  • לקחת כדור קטן מהבצק ולפתוח עם היד(לעבוד עם ידים רטובות) לשים את המילוי של הבשר ולסגור היטב בצורת גלגול(צריך לראות את זה מקרוב כדי להבין)
  • לגלגל ולהכניס למקפיא וכל פעם שרוצים מוציאים 

למרק קובה:
  • ללחוץ על תוכנית fry ולטגן את הבצל עד שמזהיב 
  • לאחר מכן להוסיף:
  • רסק
  • מים רותחים עד 3/4 מהסיר 
  • מלח
  • פפריקה
  • פלפל
  • מרק עוף
  • סלרי
  • במיה 
  • לשנות לתוכנית cooking ולבשל כ 45 דקות 

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
מאת גילה ומשה מוגמי
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי