חייגו: 050-262-68-89
חפש

 צלעות כבש

תצוגת טבלת התוכניות תעלםמצרכים:
• 400 גרם צלעות כבש
• 40 מ"ל שמן צמחי
•עלים מ 3 גבעולי טימין קצוצים דק
•עלים מ 3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
•מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • דופקים על הבשר עד שהבשר בעובי 0.5 ס"מ. מפזרים מעל הבשר מלח ופלפל
  • שחור, פטרוזיליה וטימין.
  • שופכים לקערה שמן, מכניסים את הבשר פנימה וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Fry ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu מכוונים ל 15 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 7 דקות לפני סיום התוכנית, פותחים את המכסה והופכים את הבשר.
  • סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי