חייגו: 050-262-68-89
חפש

 צלי בשר

אופן הכנה:
  • נתח צלי בשר (השתמשתי בשריר, מספר 8. אפשר בכתף, מספר 5)
  • לצרוב/לטגן את הצלי 160 מעלות באיזי קוק מכל הצדדים עם 4 כפות שמן .
  • להוסיף ירקות שורש: שיני שום, בצלים, תפוא , גזרים , גבעול כרפס ועלים, ראש סלרי, 
  • להוסיף תיבול ; תיבול לצלי( עלי דפנה, שום יבש, פלפל אנגלי ו4 עונות , טימין, גרגירי חרדל)
  • פטרוזיליה יבשה מלח פלפל מקאלף כורכום פפריקה כף סילאן 
  • תיבול לפי הטעם ומים רותחים לכיסוי כמעט מלא ולבשל 
  • לבשל 100 מעלות כשעתיים

הוספתי סמיכות: כפית גדושה קורנפלור עם 1/2 כוס מים קרים וערבבתי והוספתי לסיר והמשיכי לבשל
בשעה השלישית 105 מעלות עד לריכוך.
ניתן לבשל בישול איטי , מה שבוחרים.
מצננים את הבשר, פורסים, מגישים ונהנים❤.

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
בתאבון!
 
מאת ליאת קאדר
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי