חייגו: 050-262-68-89
חפש

 פשטידת ברוקולי וריקוטה ללא קמח (ללא גלוטן)

מצרכים:
  • ראש ברוקולי גדול מפורק לפרחים
  • 140 גרם בצלים
  • 250 גרם ריקוטה
  • 50 גרם גבינה כחולה או אחרת כמו: קשקבל, גאודה ופרמז'ן
  • 3 ביצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 15 גרם גבינת פרמז'ן
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 4 גבעול- טימין/רוזמרין קצוץ
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חולטים את הברוקולי במשך 2 דקות, מסננים ומקררים בקערה עם מי קרח.
  • מערבבים את כל המרכיבים (למעט הברוקולי).
  • מניחים בקערה את פרחי הברוקולי, יוצקים מעל את התערובת וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' bake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 30 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי