חייגו: 050-262-68-89
חפש

 פסטה עם בשר טחון

מצרכים:
  • 500 גרם בשר טחון
  • 250 גרם פסטה פטוצ'יני
  • רסק עגבניות
  • 1.5 ליטר מים (בשביל הפסטה)
  • 200 מ"ל מים (בשביל הבשר הטחון)
  • 30 מ"ל שמן צמחי
  • 2 גבעולי טימין קצוץ
  • מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
  • שופכים לקערה את השמן, מוסיפים בשר, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Fry ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 5 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • פותחים את המכסה ומוסיפים מים, רסק עגבניות וטימין.
  • מערבבים וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Stew ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים לשעתיים בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מעבירים לכלי נפרד את הבשר הטחון. שופכים לקערה מים ומוסיפים מלח וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Pasta ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 8 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. ברגע שנשמע הצליל מוסיפים את הפסטה, סוגרים את המכסה ולוחצים שוב ' Start ' . מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מסננים את הפסטה ומערבבים אותה יחד עם הבשר הטחון ומגישים.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי