חייגו: 050-262-68-89
חפש

 פנקוטה שוקולד

מצרכים:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם סוכר
  • 12 גרם ג'לטין
  • 1 גרם וניל
  • 400 מ"ל שמנת מתוקה
  • 120 מ"ל חלב 3%
אופן ההכנה:
  • מגרדים את השוקולד במגררת בחורים הגדולים.
  • מכניסים את הג'לטין למים קרים לדקה וסוחטים להוצאת הנוזלים העודפים.
  • שמים בקערה את השוקולד ומוסיפים שמנת, סוכר, חלב ווניל.
  • מערבבים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 10 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR מכוונים ל º100 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' 'Start עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום תוכנית פותחים את המכסה, מקציפים את התערובת, מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על
  • לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.שופכים את התערובת
  • לכוסות הגשה ומעבירים למקרר ל 3-4 שעות.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי