חייגו: 050-262-68-89
חפש

 פילה דג סלמון עם ירקות מאודים

מרכיבים:

  • 250 גרם פילה סלמון
  • 60 גרם ברוקולי
  • 60 גרם כרובית
  •  60 גרם קישואים
  • 20 מ"ל שמן זית
  • 10 מ"ל חומץ בלסמי
  • 400 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  • מניחים בכלי את הסלמון ומוזגים מעל לפי הסדר חומץ בלסמי, מלח, פלפל שחור
  • ושמן זית. משאירים במרינדה כ 15 דקות.
  • חותכים גס את הקישואים ומפרקים את הברוקולי והכרובית לפרחים.
  • שופכים לקערה מים, מניחים בכלי האידוי את הדג והירקות.
  • ״ומכוונים ל 8 דקות.STEAMבוחרים בתוכנית אידוי ״
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

 

 

בתאבון!

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי