חייגו: 050-262-68-89
חפש

 פילאף אורז עם בשר בקר (כתף)

מצרכים:
  • 500 גרם בשר בקר (כתף)
  • 500 גרם אורז
  • 200 גרם גזרים
  • 200 גרם בצלים
  • 150 עגבניות
  • 15 גרם שום
  • 70 מ"ל שמן צמחי
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • חצי כפית קארי
  • 700 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס"מ ואת העגבניות לקוביות קטנות יותר.
  • שוטפים את האורז מתחת למים זורמים עד שהמים צלולים.
  • מגרדים את הגזר בפומפיה, קוצצים את הבצל ומקלפים את שיני השום.
  • מניחים בתוך הקערה בשר, גזרים, בצלים, עגבניות, שמן, פטרוזיליה, כוסברה, קארי מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב ומכסים את הבשר עם אורז כך שתהיה שכבה אחידה.
  • מוסיפים את שיני השום והמים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pilaf ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית. מערבבים היטב לפני ההגשה.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי