חייגו: 050-262-68-89
חפש

 פול מצרי ותוספות

אם כבר מכינים פול מצרי וביצים קשות
אז כבר הוספתי גם שקית קוקי לחמין בספונטני.
2 ארוחות בסיר אחד.


מרכיבים לפול מצרי:
  • 1/2 קג פול מצרי לברור היטב  ולהשרות לילה שלם במים
  • ביצים קשות
  • תיבול לפול המצרי:
  • לפי טעם אישי אבל אצלי הילדים אוהבים:
  • את הפולים שלמים עם לימון כמון מלח מעט סוכר ומעט שמן זית

מרכיבים לחמין:
  • קוביות בשר מבושל
  • 1/2 כוס גרגירי חומוס שהושרו
  • כוס חיטה
  • 2 תפו״א חתוכים
  • בצל חתוך
  • שן שום

תיבול לחמין:
מלח, פפריקה, כמון, פלפל מקאלף, מעט אבקת מרק, פיטרוזיליה יבשה, מעט  סילאן, מעט שמן, כוס ורבע מים

הוראות הכנה לפול:
  • למלא מים באיזי קוק שיכסה ויותר את הפולים.
  • לשים ביצים קשות שבושלו במים רותחים עשר דקות (בשקית קוקי).
  • להניח על הפול.

הכנה בשני שלבים (ניתן לכוון מראש את שני השלבים).

שלב 1:

לכוון 105 מעלות למשך שעתיים.

שלב 2:
לכוון 95-90 מעלות 5-6שעות ואז תכנית פלטה (עובר למצב זה באופן אוטומטי בסיום התוכנית).
תמיד אפשר להוסיף מים אם צריך.
אפשר לשחק עם המעלות לפי החלטה אישית לזמני בישול.

טיפ:
אפשר לקשט את החומוס מעל בכמה גרגירים.
מנה עולמית
😋

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
מאת ליאת קאדר
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי