חייגו: 050-262-68-89
חפש

 עוגת תפוחים

מצרכים:
  • 180 גרם קמח חיטה
  • 300 גרם תפוחים
  • 250 גרם ( 5) ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 10 גרם חמאה
  • 10 גרם אבקת אפיה
  • 2 גרם קינמון
אופן הכנה:
  • מקלפים את התפוחים, מרוקנים את הגרעינים וחותכים אותם לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  • בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף.
  • בזמן שממשיכים להקציף מוסיפים קמח, אבקת אפיה וקינמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים את הקערה עם החמאה ומניחים כמות קטנה של בצק בתחתית של הקערה.
  • מוסיפים את התפוחים ומכסים עם יתר הבצק.
  • סוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 50 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי