חייגו: 050-262-68-89
חפש

 עוגת תפוא במילוי בשר טחון, ירקות ורצועות חזה עוף

מרכיבים:
  • 6-7 תפוא פרוסים פרוסות כמו בתמונה
  • לתבל בשמן כורכום מלח מעט פלפל מקאלף מעט פיטרוזיליה יבשה מעט אבקת שום ואבקת בצל( ניתן להשיג מחנויות תבלינים) 1/3 כפית אבקת מרק
  • לערבב היטב

למלית:
  • בשר טחון
  • גפרורי גזר
  • 4 כפות שבבי בצל מטוגן
  • חזה עוף חתוך רצועות
  • 6-8 פטריות גדולות חתוכות
  • יש תמונות להכל
  • תבלינים:
  • מלח פלפל מקאלף שמן פפריקה כורכום פיטרוזיליה יבשה

לתפו״א:
  • לתבל את תפו״א ולערבב היטב

למלית:
  • לטגן בשר טחון 150 מעלות באיזי קוק עם 2-3 כפות שמן
  • להוסיף רצועות עוף גזרים שבבי בצל ופטריות ולערבב ולבשל כ8 דקות תוך כדי ערבוב.   עד שמבושל.
  • להעביר לקערה.
  • לשטוף את הסיר.
  • לרפד בנייר אפיה.

להרכבת העוגה:
  • לסדר פרוסות תפוא מסביב לסיר כמו בתמונה.
  • כולל דפנות גבוהות.
  • למלא במלית הבשר והירקות ולהדק היטב.
  • לסדר פרוסות תפוא מעל ולסגור כעוגה.
  • לבשל באיזי קוק 130 מעלות 1/2 שעה.
  • להעלות ל140 מעלות ל25 דקות.
  • להפוך על צלחת הגשה ולפרוס.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
מאת ליאת קאדר
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי