חייגו: 050-262-68-89
חפש

 עוגת קוטג'

מצרכים:
  • 650 גרם קוטג' 9%
  • 350 גרם ( 7) ביצים
  • 160 גרם תפוזים
  • 120 גרם תותים טריים
  • 70 גרם סוכר
  • 40 גרם קמח חיטה
  • 10 גרם חמאה
  • 6 גרם מלח
אופן ההכנה:
  • מפרידים את החלמון מהחלבון בביצים.
  • בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם המלח עד לקבלת קצף.
  • מקלפים את התפוזים וחותכים אותם ואת התותים לפרוסות בגודל 0.3 ס”מ.
  • מערבבים את גבינת הקוטג' יחד עם החלמונים, הסוכר והקמח עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מוסיפים את החלבונים שהוקצפו ומערבבים בזהירות עם מרית.
  • משמנים את הקערה בחמאה, שופכים פנימה חצי מהתערובת שהוכנה ומכסים בפירות ומעל שופכים את יתר התערובת.
  • מיישרים עם מרית וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 40 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • משאירים את העוגה הטרייה בקערה במצב "שמור חם" )' Warm '(במשך 35 דקות.
  • לאחר 35 הדקות מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי