חייגו: 050-262-68-89
חפש

 עוגת העמסה

מרכיבים:

  • 2 בננות מרוסקות
  • 200 גרם רסק תפוחים
  • 300 מ"ל חלב דל שומן
  • 180 גרם שיבולת שועל עבה
  • כפית קינמון
  • 3 מנות אבקת חלבון
  • 60 גרם סטיביה
  • 70 גרם חמאת בוטנים
  • כפית קקאו
  • כפית אבקת אפיה
  • 8 חלבוני ביצה
  • מעט חמאה או נייר אפיה

 

אופן ההכנה:

  • מוזגים לכלי נפרד חלב, רסק תפוחים וביצה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  • משמנים את הקערה עם מעט חמאה או נייר אפיה, יוצקים את התערובת פנימה.
  •  ״ למשך שעה.CAKEבוחרים בתוכנית אידוי ״
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

 

בתאבון!

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי