חייגו: 050-262-68-89
חפש

 עוגת העמסה (ספורטאים)

מצרכים:
  • 2 בננות מרוסקות
  • 200 גרם רסק תפוחים
  • 300 מ"ל חלב דל שומן
  • 180 גרם שיבולת שועל עבה
  • כפית קינמון
  • 3 מנות אבקת חלבון
  • 60 גרם סטיביה
  • 70 גרם חמאת בוטנים
  • כפית קקאו
  • כפית אבקת אפיה
  • 8 חלבוני ביצה
  • מעט חמאה

אופן ההכנה:
  • מוזגים לכלי נפרד חלב, רסק תפוחים וביצה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  • משמנים את הקערה עם מעט חמאה, יוצקים את התערובת פנימה וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה-' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים לשעה בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי