חייגו: 050-262-68-89
חפש

 עוגת גבינה

מצרכים:
  • 500 גרם גבינת שמנת
  • 300 גרם עוגיות חמאה
  • 250 גרם ( 5) ביצים
  • 170 גרם סוכר
  • 120 גרם חמאה
  • 100 גרם שמנת חמוצה 15%
  • 40 גרם עמילן תפו"א
  • 5 גרם וניל
  • 50 מ"ל סירופ תות

אופן ההכנה:
  • בקערה נפרדת כותשים את העוגיות, מוסיפים את החמאה וביצה אחת ומערבבים היטב.
  • משמנים את הקערה עם חמאה ומהדקים את תערובת העוגיות בתחתית הקערה ובצדדים. מערבבים יחד בכלי נפרד את הגבינה, השמנת, העמילן והווניל.
  • מפרידים את החלמון מהחלבון בביצים ומקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף.
  • מוסיפים בהדרגה סוכר לקצף וממשיכים להקציף.
  • משלבים בזהירות את תערובת הגבינה עם הקצף ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שופכים את התערובת לתוך והקערה, משטחים אותה וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 50 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • נותנים לעוגה להתקרר ושופכים מעליה את הסירופ תות לפני ההגשה.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי