חייגו: 050-262-68-89
חפש

 עוגת בננה ואגוזים

מצרכים:
  • 560 גרם קמח חיטה
  • 380 גרם בננה
  • 150 גרם ) 3( ביצים
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 100 גרם סוכר
  • 150 גרם חמאה
  • 20 גרם אבקת אפייה

אופן ההכנה:
  • מרככים את החמאה ומפרידים את החלמון מהחלבון בביצים.
  • בקערות נפרדות מקציפים את החלמונים עם הסוכר, מקציפים את החלבון ובסוף מערבבים ביחד. ממשיכים להקציף ומוסיפים חמאה, קמח ואבקת אפייה.
  • טוחנים את האגוזים והבננות ומוסיפים לתערובת הביצים.
  • משמנים את הקערה עם חמאה,מניחים את הבצק בפנים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים לשעה 1 ו 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 30 דקות לפני סיום התוכנית , פותחים את המכסה והופכים את העוגה.
  • סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.
  • משאירים את העוגה הטרייה בקערה במצב "שמור חם" (' Warm ') במשך 51 דקות.
  • לאחר 15 הדקות מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי