חייגו: 050-262-68-89
חפש

 עוגה מסורתית

מצרכים:
  • 180 גרם קמח חיטה
  • 250 גרם ( 5) ביצים
  • 150 גרם סוכר
  • 10 גרם חמאה
אופן ההכנה:
  • מערבבים את הביצים והסוכר בכלי נפרד עד לקבלת קצף.
  • תוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה קמח וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • משמנים את הקערה עם חמאה ומכניסים פנימה את התערובת.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 50 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • משאירים את העוגה הטרייה בקערה במצב "שמור חם" (' Warm ') במשך 15 דקות.
  • לאחר 15 הדקות מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי