חייגו: 050-262-68-89
חפש

 תבשיל בקר וירקות שורש - עדי שילון כמיסה

תבשיל בקר וירקות שורש ביין וסילאן עם איזי קוק

מרכיבים:
  • נתח כתף בקר (בערך קילו).
  • בצל
  • תפוח אדמה
  • שורש פטרוזיליה
  • ארטישוק ירושלמי
  • בטטה
  • גזר
  • פטריות
  • רוזמרין
  • שום
  • סילאן
  • יין
  • ציר עוף
  • מלח ופלפל גרוס
  • 1/2 כוס יין
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1 כוס ציר עוף 
  • צורבים את נתח הבשר בעזרת תוכנית טיגון (FRY) מכל הכיוונים עד לסגירה
  • לאחר מכן מוסיפים את כל הירקות חתוכים גס
  • מניחים מעל נתח הבשר כמה ענפי רוזמרין ושיני שום שלמות

בקערה נפרדת מערבבים: 
  • 1/2 כוס יין
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1 כוס ציר עוף 
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • יוצקים מעל התבשיל ומביאים לרתיחה
  • מבשלים בתכנית ידנית (PRO) כחצי שעה על 160 מעלות ומחכים שהנוזלים מעט יצטמצמו
  • מתקנים תיבול בהתאם לטעם המועדף
  • מעבירים לתוכנית בישול איטי (SLOW COOK) ל 6 שעות
  • ולאחר מכן תכנית שבת (SABBAT) למשך כל הלילה 

בתאבון!
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי