חייגו: 050-262-68-89
חפש

 סלמון מאודה עם תפו"א

מצרכים:
  • סלמון (סטייק)
  • 200 מ״ל שמנת צמחית
  • 500 גרם תפו"א
  • 140 גרם פטריות פורטובלו
  • 100 גרם בצלים
  • 400 מ"ל מים
  • 50 מ"ל שמן צמחי
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • כף חרדל דיז'ון חלק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • מפזרים מעל הדג מלח ופלפל שחור. חותכים פטריות, בצלים ותפו"א לקוביות קטנות.
  • מכניסים לקערה את הבצלים, הפטריות, הפטרוזיליה והחרדל והשמן. מערבבים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .’Menu
  • מכוונים ל 15 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR
  • מכוונים ל º100 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד
  • שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. 3 דקות לפני סיום התוכנית, מוסיפים שמנת צמחית, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע. מעבירים את התכולה לכלי נפרד. שופכים לתוך הקערה מים, מניחים בפנים את כלי האידוי עם הדג ותפו"א וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Steam ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים ל 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על
  • לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מפזרים מעל הדג ותפו"א את התכולה שהעברנו לכלי נפרד ומגישים.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי