חייגו: 050-262-68-89
חפש

 סלמון בציפוי קריספי של אגוזים

מצרכים:
  • 270 גרם סלמון (סטייק)
  • 15 גרם אגוזי מלך
  • 15 גרם צנוברים
  • 3 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
  • 500 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • מפזרים מעל הדג פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור.
  • קוצצים את האגוזים והצנוברים.
  • מניחים כלי אידוי עם הדג בפנים, מכסים את הדג באגוזים והצנוברים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Steam ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים ל 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה-' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על
  • לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי