חייגו: 050-262-68-89
חפש

 נגיסי "שוקולד"

מתכון הסופר פוד שנחטף ע"י הילדים- באדיבות גילי שפיגל:

 

מרכיבים:

  • 400 גרם תמרים מג'הול אורגניים מגולענים
  • 2 כוסות אגוזי מלך (לטעום, לוודא שטרי!)
  • כוס אבקת קקאו נא 
  • 1/4 כפית מלח

 

הוראות הכנה:

  • לטחון בפוד פרוססור את האגוזים עד לפרורים דקים, 
  • להוסיף את הקקאו והמלח, 
  • לתת לזה שניה, 
  • ואז להוסיף את התמרים אחד אחד. 
  • כשהתערובת מוכנה משטחים אותה על תבנית אפיה ריבועית קטנה, 
  • כשמעליה נייר אפיה.

 

שתי אפשרויות לציפוי - 

1. להמיס 50 מטבעות עיסת קקאו טהור שוקולד 100%

יחד עם 3  כפות  שמן קוקוס או חמאת קוקוס, 

לערבב היטב ולהוסיף 3 סירופ כפות אגבה אורגני- 

אם צריך עוד מתיקות להוסיף עוד כף אגבה. 

2. להכניס לפריזר לחצי שעה, להוציא, לחתוך לריבועים קטנים 

ולפדר באבקת קקאו נא לפני ההגשה. 

 

 ועכשיו - לזלול :-)

 

ניתן לרכוש את חומרי הגלם דרך האתר של ספירולינה

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי