חייגו: 050-262-68-89
חפש

 מרק קרם תרד


מצרכים:
  • 200 גרם תרד קפוא
  • 100 גרם עגבניות
  • 100 גרם בצלים
  • 2 גבעולי סלרי פרוסים דק
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 100 מ"ל שמנת לבישול
  • 20 גרם חמאה
  • 300 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור ומעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:
  • מפשירים את התרד, מעבירים אותו למסננת וממתינים עד שכל המים יוצאים.
  • חותכים את הבצלים והעגבניות לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  • מכניסים לקערה את כל המצרכים )מלבד השמנת( ומוסיפים מלח ופלפל שחור,
  • אגוז מוסקט ומים. סוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Soup ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • מוסיפים את השמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם רך ואחיד.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי