חייגו: 050-262-68-89
חפש

 מרק קרם סלמון


מצרכים:
  • 300 גרם סלמון (פילה)
  • 200 מ״ל שמנת צמחית
  • 200 גרם תפו"א
  • 60 גרם קישואים
  • 60 גרם בצלים
  • 60 גרם גזרים
  • 1 ליטר ציר דגים/מים
  • 50 מ"ל יין לבן
  • 3 גבעולי פטרוזיליה
  • 3 גבעולי שמיר
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הסלמון ואת הירקות לקוביות בגודל 2 ס"מ ומכניסים את כל המרכיבים לקערה.
  • מוסיפים שמנת, מלח, פלפל שחור וציר דגים/מים. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Soup ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית. מערבבים את המרק עד לקבלת מרקם רך ואחיד.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי