חייגו: 050-262-68-89
חפש

 מרק קרם דלעת

מצרכים:
  1. 800 גרם דלעת
  2. 300 גרם תפוזים
  3. 100 גרם בצלים
  4. 600 מ"ל שמנת לבישול
  5. 30 מ"ל שמן צמחי
  6. 600 מ"ל ציר ירקות/ מים
  7. חצי כפית קארי
  8. מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • סוחטים את התפוזים למיץ, ומקלפים את הדלעת וחותכים אותה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  • קוצצים את הבצלים ומכניסים לקערה את כל המצרכים (מלבד השמנת).
  • מוסיפים לקערה ציר ירקות/מים, מלח פלפל שחור וקארי. סוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Soup ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית. מוסיפים את השמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם רך
  • ואחיד.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" (' Warm ') לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי