חייגו: 050-262-68-89
חפש

 מרק פטריות


מצרכים:
  • 125 גרם פטריות שמפיניון
  • 125 גרם פטריות פורטובלו
  • 500 גרם תפו"א
  • 120 גרם גזרים
  • 100 גרם בצלים
  • 20 מ"ל שמן צמחי
  • 2 ליטר ציר עוף או מים
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הפטריות, תפו"א, הבצלים והגזרים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
  • שופכים לתוך הקערה את השמן, ומוסיפים את הגזרים, הבצלים ותפו”א.
  • סוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Fry ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu
  • מכוונים ל 10 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מוציאים את הירקות ומעבירים אותם לכלי אחר.
  • מכניסים לתוך הקערה את הפטריות החתוכות ומוסיפים ציר עוף/מים, מלח ופלפל
  • שחור ופטרוזיליה. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' 'Soup בעזרת לחצן ה-' .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה-' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Start' ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. 40 דקות לפני סיום התוכנית מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב. סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.
  • מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב. בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם"
  • Warm'( '( לוחצים על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי