חייגו: 050-262-68-89
חפש

 מרק אפונה

מרכיבים:
  • 1בצל
  • 1תפו"א
  • 1גזר
  • כוס אפונה יבשה שטופה היטב
  • כף שמן זית
  • מלח ,פלפל ואבקת מרק
לבצקניות:
  • ביצה
  • 2כפות קמח
  • מלח פלפל
אופן הכנה:
  • חותכים את הבצל ,תפוא והגזר לקוביות
  • מטגנים כ6 דקות ב2 דקות האחרונות מוסיפים את האפונה  
  • מעבירים לpro     על 160 מעלות  30 דקות
  • מטבלים מוסיפים כ6-7 כוסות מים חמים 
  • כשמוכן מעבירים למעבד מזון טוחנים 
  • ומחזירים לסיר דרך מסננת מפעילים שוב על תוכנית pro על 160 מעלות ל10 דקות
  • בשלב הזה טועמים ומתקנים תיבול
  • עם המרק סמיך מידי מוסיפים מים רותחים
  • בקערית קטנה מערבבים ביתה קמח מלח ופלפל 
  • ב3 דקות יוצרים בצקניות לתוך המרק בעזרת 2 כפיות 

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
מאת נעמה קרבט
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי