חייגו: 050-262-68-89
חפש

 מוס שוקולד ותפוזים

מצרכים:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם ) 4( ביצים
  • 50 גרם סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • 15 גרם קליפת תפוז קצוצה
  • 20 מ"ל מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
  • מפרידים את החלמון והחלבון בביצים.
  • בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף.
  • מערבבים את החלמונים עם המיץ תפוזים וקליפת התפוז.
  • שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות, שמים אותו בקערה יחד עם החמאה והסוכר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 10 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR מכוונים ל º100 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' 'Start עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • פותחים את המכסה ומעבירים לכלי נפרד.
  • מערבבים את השוקולד עם תערובת הביצים המוקצפות.
  • מוסיפים לתערובת גם את החלבונים עם מיץ תפוזים וקליפת התפוז ומערבבים בזהירות. שופכים את המוס לתוך כוסות הגשה או לתוך תפוזים חצויים ומרוקנים.
  • מעבירים למקרר ל 2-3 שעות לפני ההגשה.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי