חייגו: 050-262-68-89
חפש

 לחם תירס


מצרכים:
  • 550 גרם קמח חיטה
  • 220 גרם קמח תירס
  • 100 מ"ל חלב
  • 50 מ"ל שמן צמחי
  • 20 מ"ל שמרים
  • 20 גרם סוכר
  • 10 גרם מלח
  • 320 מ"ל מים בטמפ' החדר

אופן ההכנה:
  • שמים בכלי נפרד קמח חיטה, קמח תירס, מלח, סוכר ושמרים ומערבבים.
  • תוך כדי ערבוב מוסיפים חלב, שמן ) 40 מ"ל( ומים.
  • לשים את הבצק עד שהוא לא נדבק לדפנות הכלי.
  • משמנים את דפנות הקערה עם השמן שנשאר, מכניסים פנימה את הבצק, משטחים אותו וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR
  • מכוונים ל º40 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר מכן בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 ו 40 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה
  • על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 50 דקות לפני סיום התוכנית פותחים את המכסה ומוציאים את הלחם מהקערה
  • (זהירות חם!!), הופכים אותו וסוגרים את המכסה. אופים עד לסיום התוכנית.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי