חייגו: 050-262-68-89
חפש

 לחם שיבולת שועל


מצרכים:
  • 580 גרם קמח חיטה
  • 100 גרם פתיתי שיבולת שועל טחונים במידה בינונית
  • 50 גרם גרעיני חמניה
  • 20 גרם שמרים יבשים
  • 20 גרם סוכר
  • 10 גרם מלח
  • 30 מ"ל שמן צמחי
  • 420 מ"ל מים בטמפ' החדר

אופן ההכנה:
  • שמים בכלי נפרד קמח, שיבולת שועל, סוכר, מלח וזרעי חמניה ומערבבים היטב.
  • תוך כדי ערבוב מוסיפים את השמן ) 20 מ"ל( והמים. לשים את הבצק עד
  • שהוא לא נדבק לדפנות הכלי. משמנים את דפנות הקערה עם יתר השמן
  • ) 10 מ"ל(, מכניסים את הבצק פנימה, משטחים אותו וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR
  • מכוונים ל º40 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר מכן בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 ו 40 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 50 דקות לפני סיום התוכנית פותחים את המכסה ומוציאים את הלחם מהקערה
  • (זהירות חם!!) הופכים אותו וסוגרים את המכסה. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי