חייגו: 050-262-68-89
חפש

 לחם לבן

מצרכים:
  • 850 גרם קמח חיטה
  • 40 מ"ל שמן צמחי
  • 30 גרם מלח
  • 30 גרם סוכר
  • 6 גרם שמרים יבשים
  • 500 מ"ל מים פושרים

אופן ההכנה:
  • מערבבים בכלי נפרד מים הפושרים, מלח, סוכר ושמרים.
  • מוסיפים לכלי 20 מ"ל שמן וקמח ולשים עד לקבלת בצק.
  • משמנים את הקערה עם שאר השמן ,מניחים את הבצק בפנים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR
  • מכוונים ל º40 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר מכן בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 ו 40 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 50 דקות לפני סיום התוכנית פותחים את המכסה, מוציאים את הלחם מהקערה
  • (זהירות חם!!), הופכים אותו וסוגרים את המכסה. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מוציאים את הלחם ונותנים לו לנוח במשך 20 דקות לפני ההגשה.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי