חייגו: 050-262-68-89
חפש

 לזניה

מצרכים:
  • 300 גרם בשר בקר טחון
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 70 גרם (4 חתיכות) דפי פסטה ללזניה
  • 70 גרם בצלים
  • ביצה אחת
  • •500 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • קוצצים את הבצל דק דק
  • מוסיפים לבשר טחון ביצה, בצל ,רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. שופכים לקערה מים ומניחים בפנים את כלי האידוי.
  • מסדרים את שכבות הלזניה בצורה הבאה: דף פסטה, בשר טחון. חוזרים על הסידור הזה 4 פעמים. כאשר מסיימים סוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Steam ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 30 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי