חייגו: 050-262-68-89
חפש

 ירקות מאודים

מצרכים:
  • 150 גרם תפו"א
  • 120 גרם פלפי אדום
  • 100 גרם קולורבי
  • 100 גרם ברוקולי (קפוא)
  • 100 גרם קישוא
  • 100 גרם גזר
  • 400 מ"ל מים
  • חצי כפית כורכום
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את תפו"א, הגזר, קולורבי והקישוא לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  • מרוקנים את הגרעינים מהפלפלים וחותכים אותם לקוביות בגודל 3 ס”מ.
  • שופכים לקערה מים ושמים בפנים כלי אידוי שבתוכו כל המרכיבים, כורכום, מלח, ופלפל שחור. סוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Stem ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם .
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי