חייגו: 050-262-68-89
חפש

 חמין מרוקאי

מצרכים:
  • 500 גרם קישקע (יחידה אחת)
  • חצי מח עצם
  • 500 גרם שריר
  • 500 גרם תפו"א
  • 500 גרם גרגרי חומוס
  • 500 גרם שעועית שחורה
  • 250 גרם חיטה
  • מים
  • 4 ביצים
  • 2 בצלים בקליפה
  • ראש שום בקליפה

תבלון למנה:
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • כף כמון
  • 2 כפות מרק עוף
  • כפית מלח

תבלון לחיטה:
  • כפית כורכום
  • 10 מ"ל שמן זית
  • כפית מלח

אופן ההכנה:
  • מכניסים לקערה את החיטה עם 750 מ"ל מים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cooking ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 30 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מוצאים את החיטה, מסננים ושמים בצד. מכניסים לקערה את כל המרכיבים (למעט הקישקע, החיטה והתבלון לחיטה). מכסים במים עד לגובה של 5 ס"מ מעל התכולה וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Stew ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 1.5 שעות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • מתבלים את החיטה בתבלון שלה, מכניסים את התערובת לשקית קוקי וקושרים.
  • פותחים את המכסה ומניחים בקערה את הקישקע והשקית מעל התכולה.
  • סוגרים את המכסה ומשאירים על מצב ה-"שמור חם" )' Warm '( למשך 10 שעות.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי