חייגו: 050-262-68-89
חפש

 חזה עוף עם תפו"א


מרכיבים:
  • בצל חתוך לרצועות 
  • 5-6 תפוא חתוכים לחצאי ירח לא עבים 
  • 3 חתיכות חזה עוף
  • כף שמן זית
  • מים עד לכיסוי מלא 
  • תיבול:
  • מלח
  • פלפל 
  • כורכום
  • כף סילאן

אופן הכנה:
בוחרים תוכנית PRO ומכוונים ל 160 מעלות.
מטגנים את הבצל כ 5 דקות. 
מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן עוד 5 דקות טיגון.
מוסיפים את חזה העוף,בוחרים תוכנית PRO ומכוונים ל 160 מעלות למשך 30 דקות מוסיפים תיבול ומים. 
המנה מוכנה כשאר תפוח האדמה רך ושלא נותרו כמעט מים בסיר. 
 
בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
מאת נעמה קרבט
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי