חייגו: 050-262-68-89
חפש

 הודו מטוגן ברוטב ברביקיו

מצרכים:
  • 300 גרם הודו (פילה)
  • 30 גרם רוטב ברביקיו
  • 5 גרם חרדל
  • 40 מ"ל שמן צמחי
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • מערבבים את רוטב הברביקיו עם החרדל ומניחים בצד.
  • חותכים את ההודו לקוביות בגודל 2 ס"מ ומכניסים לקערה.
  • מוסיפים לקערה מלח ופלפל שחור ושמן. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Fry ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu
  • מכוונים ל 15 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' 'HR ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מערבבים מדי פעם תוך כדי הבישול עד לסיום התוכנית. מגישים בליווי הרוטב שהכנו בהתחלה.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי