חייגו: 050-262-68-89
חפש

 דג פורל

מצרכים:
  • 300 גרם דג פורל (סטייק)
  • 70 מ"ל שמן צמחי
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • מפזרים על הדג מלח ופלפל שחור.
  • שופכים לקערה את השמן, מכניסים את הדג פנימה וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Fry ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu
  • מכוונים ל 15 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' 'HR ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 7 דקות לפני סיום התוכנית, פותחים את המכסה והופכים את הדג לצידו השני.
  • סוגרים את המכסה וממשיכים לבשל עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על
  • לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי